Spune-ti parerea

3 Răspunsuri la Spune-ti parerea

 1. Parc Industrial Sabaru pune la dispozitia clientilor spre inchiriere depozite mici
  Depozitele mici sunt ideale pentru persoanele fizice sau juridice mici si mijlocii pentru a pastra temporar sau pe termen lung obiecte ce nu-si mai gasesc locul in spatiul vital de zi cu zi. Desi mici, ele sunt practic adaptabile ca marime, in functie de necesitatile clientilor nostri.

  Pentru ce puteti avea nevoie de un astfel de spatiu? In final, dumneavostra decideti, dar, va putem da cateva exemple pentru a va ajuta sa va hotarati.

 2. Bacalu Mihai says:

  Buna ziua,

  Va rugam sa ne comunicati ce sume datoram pt impozitul pe cladiri si terenuri aferent anului 2017, pt parintele decedat Bacalu Zaharia

  Mihai Bacalu, Cluj
  0740104753

 3. MIRON GABRIELA says:

  Buna ziua. Va rog frumos sa dati drumul la iluminatul stradal in Brahasesti de jos. De mai bine de 10 zile l-ati intrerupt. Domnul primar de cate ori e sunat nu este in primarie, iar domnul viceprimar a dat asigurari ca se va remedia o defectiune. Electrica spune ca nu e nici o defectiune ci d-voastra primaria faceti economii intrerupand energia electrica stradala. Nu ne mai mintiti. Suntem persoane varstnice si bolnave. Daca nu urgentati rezolvarea situatiei vom apela la Prefectura Galati si mai departe. Ne tratati cu minciuna si indiferenta. Am fost obligati sa apelam la rude pentru a putea intra in contact cu d-voastra.

Leave a Reply